Vår historia

Om Booqr

Booqr startade med en enkel idé om att göra mötesbokningsbranschen rättvisa. Startskottet gick 2018 och sedan dess har vi varit på en fantastisk resa från en liten enskild firma till ett företag som folk faktiskt snackar om – allt tack vare word-of-mouth från våra grymma kunder.

Hos oss på Booqr är det kvalitet och starka kundrelationer som gäller. Vi fattar att varje möte är en chans till något stort, så vi tar oss tid att verkligen lyssna och förstå vad du är ute efter. Det här personliga anslaget betyder att de möten vi fixar inte bara träffar rätt, utan också bygger band som varar.

Vi skakar om i mötesbokningsvärlden genom att vara oss själva – nyfikna, innovativa och alltid på jakt efter att göra saker bättre.

2019

Företaget grundas

70+

Trogna kunder

10st

Heltidsanställda
Att jobba på Booqr

Booqr family

Hos oss på Booqr är vi inte bara ett team, vi är en familj – en brokig skara individer som alla bidrar med sin unika krydda till vår företagskultur. Här är skrattet en del av vårt dagliga arbete. Vi värderar varje individs unikhet och tror att det är just detta som gör oss starkare som team.

Som en passionerad försäljningsfamilj, är vi drivna av både mål och glädje. Vi firar våra framgångar och lär oss av våra utmaningar, alltid med ett leende på läpparna. Vårt motto är enkelt: Ha kul, arbeta hårt, och skapa magi!
Vill du bli en av oss?
Vi söker alltid efter nya booqrs till vårt försäljningsteam. Du som ser varje "nej" som ett förklätt "kanske" och varje "kanske" som ett blivande "ja". Oavsett om du är rookie med glödande ambition eller veteran med en troféhylla som svämmar över, finns det en plats för dig att briljera hos oss.
Skicka Jobbansökan

Ett urval av våra nöjda kunder