Hyr in experter

Inside sales

Behöver ditt företag en omedelbar försäljningsboost utan långsiktigt åtagande? Vi erbjuder flexibel och kvalificerad uthyrning av säljare för att hjälpa ditt företag nå sina försäljningsmål snabbt och effektivt.

Med vår tjänst undviker du de höga kostnaderna och tidsåtgången för rekrytering och anställning. Vårt team består av handplockade säljprofessionella med bevisad erfarenhet och kunskap inom en mängd olika branscher. De är snabbt insatta och redo att leverera resultat.

Våra säljare arbetar nära dig för att förstå ditt företags unika behov och mål, och anpassar sina försäljningsstrategier därefter.
Kontakta oss
Inside sales

Hur fungerar det?

Här kommer några enkla steg som vi använder oss av för att lyckas med vår mötesbokning för våra kunder.
1. Workshop / Uppstartsmöte

Vi inleder samarbetet med en grundlig genomgång av er tjänst eller produkt för att försäkra oss om en djupgående förståelse för er verksamhet. Därefter introducerar vi er för en lämplig kandidat som kan representera ert varumärke.

2. Kandidat & profil

Tillsammans med er tittar vi på en lämplig kandidat från vårt team som kan passa för er verksamhet och som kan agera säljkonsult, antingen på plats eller på distans.

3. Avstämningar

Under konsultperioden håller vi löpande avstämningar för att se till att vår representant uppfyller de krav och önskemål som ni har.

96%

Kundnöjdhet

10st

Tillgängliga resurser

20år+

Erfarenhet inom försäljning
Varumärken som vi är stolta att få representera

Ett urval av våra nöjda kunder