Vår Core Business

Mötesbokning för företag

Om vi tar det från början – vad är mötesbokning och varför kan det gynna företag att outsourca processen?

Mötesbokning som tjänst innebär att ett företag outsourcar processen att identifiera, kvalificera och boka affärsmöten med potentiella kunder för att effektivisera försäljningen och stärka affärsrelationer. Genom detta kan ni som företag fokusera era resurser på er kärnverksamhet och på att stänga affärer.

Med flera års erfarenhet av B2B försäljning och telemarketing är vi experter på att skapa nya affärsmöjligheter på ett effektivt sätt. Att vi även vuxit genom bara rekommendationer ser vi som ett bra betyg!

  • Kostnadsbesparingar & ökad effektivitet: Betala för resultat! Slipp fasta personalkostnader för leadsgenerering och lägg fokus på stänga affärer.
  • Expertis och erfarenhet: Vi använder beprövade strategier och verktyg för att generera kvalitativa leads, vilket kan vara svårt att uppnå internt utan rätt kompetens.
  • Skalbarhet: Vi kan skala upp eller ner tjänsterna baserat på efterfrågan och budget, vilket ger er större flexibilitet.
Mötesbokning

Hur fungerar det?

Här kommer några enkla steg som vi använder oss av för att lyckas med vår mötesbokning för våra kunder.
1. Workshop / Uppstartsmöte

Vi inleder samarbetet med en grundlig genomgång av er tjänst eller produkt för att försäkra oss om en djupgående förståelse för er verksamhet. Därefter fastställer vi gemensamt projektets mål och förväntningar. För nya partnerskap inleder vi med en pilotfas om tio möten för att effektivt utvärdera och optimera vårt samarbete.

2. Målgruppsanalys & säljstöd

Vi arbetar tillsammans med ert team för att identifiera den optimala målgruppen för projektet. På Booqr tar vi sedan fram ett anpassat säljstöd för ert godkännande, innan vi initierar kontakt med prospektiva kunder.

3. Bearbetning (löpande avstämning)

Vi sätter i gång med att förse er med nya affärsmöjligheter och ni kan fokusera på att briljera på mötena och stänga affärer.

4. Justeringar & fortlöpande förbättringar

Vi är engagerade i en kontinuerlig förbättringsprocess och är redo att göra nödvändiga justeringar i målgruppsdefinitionen, försäljningspresentationen, eller andra strategiska komponenter för att maximera antalet och kvaliteten på de möten vi arrangerar för er.

96%

Kundnöjdhet

7500+

Möten bokade i fjol

45%

Leder till uppföljningsmöte
Varumärken som vi är stolta att få representera

Ett urval av våra nöjda kunder

Våra tjänster

Här har vi samlat information om alla våra tjänster från mötesbokning till uthyrning av säljare på plats.